Čokoládová kolečka (koláčky)
Potřebné ingredience
Těsto: 54 dkg hl. mouky, 54 dkg másla, 34 dkg mandlí (já míchám mandle a ořechy), 24 dkg cukru, 6 dkg kakaa, vanilka (nahrazuji část cukru vanilkovým)
Krém: (na 18 dkg mouky u těsta)
10 dkg másla, 10 dkg cukru, 3 dkg čokolády, vanilka (opět nahrazuji část cukru vanilkovým)
Poleva: (na 18 dkg mouky u těsta)
7 dkg cukru, 7 dkg tuku, 3 dkg kakaa,1 lžíce mléka.
Postup přípravy
Těsto upatláme, necháme odležet, vykrajujeme kolečka. Pozor při pečení - špatně se odhaduje, kdy už jsou - je to tmavé těsto. Slepujeme vždy 2 kolečka čokoládovým krémem, poléváme čokoládovou polevou, zdobíme půlkou mandle, půlkou vlašského ořechu nebo barevným sypáním.
Krém dobře utřít.
Poleva - Já rozpustím čokoládu na vaření + přidám ztužený tuk - recept nemůžu nejít, ale určitě najdete jiný recept ne čokopolevu.
!!! Velké množství - peču tak z 1/3 nebo ze 1/4 množství
Krém dobře utřít.
Poleva - Já rozpustím čokoládu na vaření + přidám ztužený tuk - recept nemůžu nejít, ale určitě najdete jiný recept ne čokopolevu.
!!! Velké množství - peču tak z 1/3 nebo ze 1/4 množství
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé